Search
#8 – Vinter 2015
Share Tweet Email

#8 – Vinter 2015

Så klarar du dig helskinnad genom ölköket

En snabbguide i vad du ska tänka på när du håller ölen i maten.

Klassiker – nu med öl

Prova att hälla lite öl i klassiker som sjömansbiff, pannkakor och moules frites.

Experternas bästa öl-i-matkombinationer

Experternas bästa tips på mat med öl i och hur det påverkar smaken i maten.

Nyfiket och våghalsigt

I Bro, en bit norr om Stockholm har Mattias Hammenlind slagit sig ner i en gammal jordbruksskola och startat ett eget bryggeri.

Cuisine à la bière – häll ölen i maten

Vad händer när vi börjar använda öl som en ingrediens i vår mat?

Trappistes Rochefort 10

Merveille. Så kallades Trappistes Rochefort 10 förr. Det betyder ungefär underverk. Ett öl som sägs kunna få den mest hårdnackade ateist att bli troende.