Search
#21 – Vinter 2018
Share Tweet Email

#21 – Vinter 2018

Felsmaker i öl

Hej, vi måste prata. Vi har liksom ett problem. Det är inte mig det är fel på, det är dig… Ja, hur säger man till polaren att hans mixtejp faktiskt är jättedålig, eller att den där nya dyra jackan skulle till och med Peter Siepen ratat? Det är lite samma sak att skriva en artikel […]

Framtidens ölfestival

Med allt fler festivaler som slåss om såväl besökare som utställare förändras konceptet med en ölfestival i rask takt när de olika arrangörerna tar nya grepp för att stå ut i mängden. Vi har därför frågat oss hur framtidens ölfestivaler kommer att se ut.

Vietnam

Entreprenörer och bryggare från hela världen håller på att revolutionera den vietnamesiska ölindustrin. De gör det med hjälp av lokala ingredienser som kaffe, passionsfrukt och kanske till och med durianfrukt. Vi har tagit oss till Vietnam för att förstå varför det händer nu.

I have exorcised the demons, this beer is clean

Det är inte bara Zelda Rubinstein från skräck-klassikern Poltergeist som bekämpar mörkrets krafter, i den här artikeln tar vi på oss exorcist-manteln och fördriver felsmakerna ur hembryggd öl.

Alli & Victor McCleary Olin

Med bakgrund som bryggare på CAP och VD för Villa Källahagen satsade Alli och Victor allt på sitt eget koncept Folk & Friends. En folkölsbar som bäst beskrivs som ett socialt vardagsrum där fyrbenta nästintill är mer välkomna än tvåbenta. Första baren öppnade 2016 och nu är det dags för bar nummer två att slå upp portarna i Hornstull, Stockholm.