Search
Varför kommer inte nya numret?
Share Tweet Email

Varför kommer inte nya numret?

Information
2019 03 07    12:20
Redaktion

Jag förstår att väntan tär på tålamodet. Jag ber verkligen om ursäkt för det. Anledningen till att nummer 23 dröjer är att jag strax går i mål med den kampanj jag drog igång i höstas där jag efterlyste 2000 nya prenumeranter. Närmare 1000 stycken har hittat c/o HOPS och ett gäng nya annonsörer som bokade på alla nummer under 2019 gjorde att jag kunde dra av 500 st från 2000-målet. Nu är jag på gång att sätta ytterligare ett par bokningar vilket gör att kampanjen går i mål och framtiden för c/o HOPS är säkrad och jag kan börja bygga ett team omkring mig.

Det jag vill är att de nya annonsörerna ska få med sina annonser i nya numret, därav att jag håller på trycket för nummer 23. Större delen av numret går att läsa här på sajten redan nu.https://cohops.se/issue/23-vinter-2019/

Arbetet med nummer 24 (numret efter kommande) är redan långt gånget och jag räknar med att släppa det i april. Och jag kommer se till att farten hålls uppe under året, men om det skulle vara så att inte de fem nummer som du betalat för under året släpps innan prenumeration går ut betalas självklart summan för numret tillbaka.

Tack för ditt tålamod!

Har du frågar hör av dig till kundservice@cohops.se som nu är förstärkt så att du ska slippa vänta i veckor på svar.

Leave a Reply

More articles

Första juli 2013 stod jag på en flygplanstrappa för att åka till Sicilien. Resan var planerad sedan länge, men vad jag inte hade planerat var att jag i handen skulle stå med min bärbara dator uppkopplad mot tryckeriets server via mobilen i fickan, och skicka iväg de sista sidorna av c/o HOPS första nummer. Trots […]

Som årsprenumerant får du c/o HOPS hem i brevlådan fem gånger per år, utöver det får du tillgång till hela sajtens innehåll med hela arkivet av våra hittills publicerade nummer – ett arkiv med flera hundra reportage, intervjuer hembryggningsskolor, matrecept med ölmatchningar och mycket mer.