Search
Bli prenumerant!
Share Tweet Email

Bli prenumerant!

Information
2017 08 08    18:56
Redaktion

Ge bort en prenumeration? Klicka dig vidare här. 

Som årsprenumerant får du c/o HOPS hem i brevlådan två gånger per år, utöver det får du tillgång till hela sajtens innehåll med hela arkivet av våra hittills publicerade nummer – ett arkiv med flera hundra reportage, intervjuer, hembryggningsskolor, ölreceptmatrecept med ölmatchningar och mycket mer.

Om du vill läsa artiklarna nummer för nummer så kan du klicka dig vidare här, så sorteras artiklarna under respektive nummer de publicerades i.

Ett års prenumeration kostar 299 kr.

Du kan även välja andra tidsperioder på prenumerationen, en vecka för 13 kr eller en månad för 38 kr. Alla prenumerationer förlängs automatisk när den köpta prenumerationsperioden tar slut och förlängs med ytterligare en period med samma värde.

 

Gör så här

  • Skapa ett konto på sajten. Om du redan har ett konto, logga då in.
  • Välj sedan längd på prenumeration genom att klicka på “Subcription”-fliken.
  • Därefter fyller du i dina bankkortsuppgifter. Ett kvitto skickas till din email.

 

Via ditt konto kan du, kommentera, adressändra eller justera din prenumeration om du vill byta tidslängd dock inte om du vill förkorta den.

One thought on "Bli prenumerant!"

  1. Jonas Sjödin says:

    Hej

    Har läst om vad som händer. Jag är själv företagare inom reklamvärlden och hoppas att du mår bra och reder ut situationen med tidningen som jag älskar och har alla nummer av och älskar, sköna artiklar och härlig layout. Jag förstår att du drar ett omänskligt lass och hoppas att du har så mycket stöd och att du i första hand tänker på dig själv. Kan jag hjälpa dig på något vis så svara bara att du vill så återkommer jag. Jag håller på dig, du är vad ölsverige längtat efter så länge. Hälsningar Jonas Sjödin,

Leave a Reply