Search
Ägandeskap och oberoende
Share Tweet Email

Ägandeskap och oberoende

Beer Buzz
2017 07 06    16:13
Redaktion

I tider som dessa när hantverksbryggerier köps upp till både höger och vänster, och det flirtas allt mer med sponsorer och företag så skulle jag vilja berätta om ägandeskapet till magasinet du just nu håller i din hand. Dels för att jag får en del frågor och för att det har och fortfarande går rykten om att investerare, distributörer och större bryggerier äger delar av c/o HOPS och det är rykten som tyvärr ligger oss i fatet. Det är jag som är ensam ägare till det mikroförlag som ger ut och äger titeln c/o HOPS. Så har det varit sen dag ett då jag tömde mitt bankkonto för att satsa allt på ett magasin om två av de saker jag gillar mest – bra öl och god mat. Kanske är det för att vi gör ett sånt tjockt och påkostat magasin som jag fått frågan om ”det finns en stor ägare som backar upp”? Men svaret till att magasinet har så fint papper och högkvalitativt innehåll är helt enkelt för att jag prioriterar kvalitet. Att det ibland tar tid att få svar på kundservice-mailen är för att jag har fullt upp med att layouta sidor till kommande numret, eller så kanske jag sitter i ett möte med någon av våra fantastiska frilansare. För om inte jag själv svarar på ditt mail så får du inget svar. c/o HOPS har enbart två “heltidare” och det är jag som gör allt från att hålla ihop arbetet med varje nummer till att städa vårt kontor och så min kollega som är annons- och eventsäljare. Och självklart behöver vi er läsares hjälp med att sprida ordet om vår existens så att vi kan få fler prenumeranter, som i sin tur leder till att vi kan bli fler fasta medarbetare och göra c/o HOPS ännu bättre – ett magasin som drivs av nyfikenhet och som har resurser, i form av avlönade, passionerade och kompetenta människor som kan fördjupa sig i och granska branschen.

Leave a Reply